Yλικά
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-45' μέχρι να πάρει χρώμα. Μολις κρυώσει πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
- 1 φύλλο σφολιάτας
- κολοκύθα κίτρινη τριμμένη στο χοντρό του τρίφτη
- 3 κουτ. γλυκού κανέλα
- 1/2 κούπα σταφίδες ξανθές
- 3/4 φλυτζ. ζάχαρη
- 2 κουτ.γλ. μοσχοκάρυδο
- 3/4 φλυτζ.φρυγανιά
- Κανέλα και ζαχαρη άχνη για πασπάλισμα
- λίγο λάδι
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-45' μέχρι να πάρει χρώμα. Μολις κρυώσει πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
Αυτές τις μέρες όλο υπέροχες συνταγές με κολοκύθα βλέπω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο στρούντελ σου δείχνει πολύ πολύ νόστιμο!
Φιλιά, καλή βδομάδα!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠήρα το κομμάτι μου, ευχαριστώ, απίθανη! φιλάκια.
ΑπάντησηΔιαγραφήστρούντελ κολοκύθας ε...???
ΑπάντησηΔιαγραφήκι ΄έχω έτοιμη καθαρισμένη στον καταψύκτη...
η μισή έγινε κολοκυθόπιτα αλμυρή και η άλλη μισή περιμένει τη σειρά της..
λες να της έλαχε να γίνει στρόυντελ...???
καλησπέρες...-:))
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
Κορίτσια είναι όντως νόστιμο το στρούντελ κολοκύθας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣπιρτόκουτο μια δοκιμή θα σε πείσει ;-))
Κωνσταντίνα μου καλως σε βρηκα στον χώρο σου, ειναι τέλεια τα πράγματα που φτιάχνεις και τέλεια η ιδέα του στρούντελ με την κολοκύθα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά, ελπίζω να τα λέμε!
πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή