Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ρόδια

Καλημέρα στην μπλογκογειτονιά

Σας ελειψα καθόλου??
Πολλά τρεχάματα τους τελευταίους μήνες, πολλές αναποδιές, αρρώστιες.... ασχημες καταστάσεις που ευτυχώς είχαν αίσιο τέλος.
 Η μικρή η αδερφή μου πέρασε 2 μήνες στο νοσοκομείο, τον 1 1/2 στην εντατική........... φανταζεστε την ψυχολογία όλων μας. Τώρα ειμαστε πλέον στο σπιτάκι μας, κ την φροντίζουμε εμείς να επανέλθει ξανά ,με φυσικοθεραπείες , κ αγαπη πάνω απ΄ολα!

Με αυτα κ με αυτά , που όρεξη για χειροτεχνίες.  Χθες όμως , που την επισκέφτηκα, στρωθήκαμε στην δουλειά κ κάναμε εργασιοθεραπεία..... Είχα πάρει κάτι ρόδια κεραμικά απο την έκθεση χειροτεχνίας, κ ηρθε η ωρα να τα φτιάξουμε.
Ο καιρός, η υγρασία, δεν ευνόησαν κ πολύ στο κρακελάρισμα που θελαμε να κανουμε, Απο τα 3 ρόδια που φτιάξαμε, το ενα εκανε καλα μεγάλα σπασίματα, τα αλλα 2...μικρούλικα.....αλλα δεν πτοούμαστε. Καποια στιγμή θα το πετύχω οπως θελω , που θα μου παει!!! χαχαχα
Ιδού λοιπόν τα κρακελέ ρόδια μας.....






Καλές γιορτές να έχουμε...με ΥΓΕΙΑ πανω απ΄ολα!!! 




10 σχόλια:

  1. Περαστικά να είναι όλα για την αδελφούλα σου, Κωνσταντίνα μου! Είχα κι εγώ προβλήματα με την υγεία μου, αλλά Δόξα τω Θεώ, θέλω να πιστεύω ότι ξεπεράστηκαν.
    Οι χειροτεχνίες μας δεν σταματούν πάντως, και καλά κάνατε κι εσείς και ξαναρχίσατε. Πολύ όμορφα έγιναν τα ρόδια σας. Καλές γιορτές να έχετε και ο νέος χρόνος να σας φέρει όλα τα καλά μα πάνω απ΄όλα υγεία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικά κ σε σένα Μαριάννα μου!! Υγεία κ ευτυχία σε σενα κ την οικογένεια σου!!

      Διαγραφή
  2. Περαστικα στην αδερφή σου Κωνσταντίνα μου.
    Ευχομαι να πάνε ολα καλά.
    Η χειροτεχνια θα βοηθήσει στην ψυχολογία σας σίγουρα.
    Το κρακελε για να κάνει μεγάλα σπασιματα, θέλει μπολικο υλικό επάνω.
    Καλη επιτυχία.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ρενάκι μου!!! θέλει δουλίτσα ακόμη,κυρίως με φυσικοθεραπείες, αλλα πιστεύω πως τα δυσκολα τα αφησαμε πισω μας, σαν κακό ονειρο.
      Θα το δοκιμάσω με την ποσότητα την επόμενη φορά.Ευχαριστώ!!
      φιλια κ καλές γιορτές!!

      Διαγραφή
  3. Περαστικά στην αδελφούλα.... Να γίνει γρήγορα γερή και δυνατή.
    Τα ρόδια σας είναι πανέμορφα και έχουν ένα υπέροχο κόκκινο! Το κρακελέ φαίνεται πετυχημένο, τι δεν σου αρέσει; Άντε και του χρόνου με το καλό....
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ φιλία μου!
      Στα 3 ρόδια ,στο ενα πέτυχε το κρακελέ. Στα αλλα δυο εγιναν κατι πολυ μικρούλικα...ειδικα στο ενα ισα που φαινεται... Δεν πειράζει.... μικρή ειμαι ακόμη ,(λεμε τωρα!) θα μαθω. χαχχαχα
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  4. Πρώτα από όλα περαστικά, όλα να ξεχαστούν φίλη μου και να περάσουν γρήγορα.μετά εύχομαι τα ρόδια σου να φέρουν ευτυχία και ότι καλύτερο στη νέα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αχτίδα μου για τις ευχές! Ότι καλύτερο κ σενα κ την οικογένειά σου!!φιλια . Καλές γιορτές!!

      Διαγραφή
  5. Κωνσταντίνα μου περαστικά στην αδελφούλα σου με γρήγορη ανάρρωση !! Πίστεψε με και εγώ περνάω το τελευταίο διάστημα διάφορα (νοσοκομεία,εγχείρηση,φυσικοθεραπείες), σε καταλαβαίνω αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε αισιόδοξοι και και να προσφέρουμε την αγάπη μας! Με το χρόνο και την καλή διάθεση θα πάνε όλα καλά!!!! Εύχομαι ότι καλύτερο! Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ!!! καλή ανάρρωση ευχομαι κ σε σένα!! Υγεία για όλο τον κόσμο!!!! Καλές γιορτές !

      Διαγραφή

Καλώς ήρθατε!!