Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010

Κοτόπουλο με πιπεριές και άγριο ρύζι






Υλικά


  • 1 πακέτο στήθος κοτόπουλο

  • 3 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες

  • 3 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες

  • 2-3 κρεμμύδια σε ροδέλες
  • μανιτάρια

  • λάδι

  • αλάτι-πιπέρι-τζίντζερ

  • κρασί λευκό

  • 1 1/2 λεμόνι

  • 2 πακέτα ρύζι Agrino specialites (με άγριο ρύζι)

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι.

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το ρίχνουμε σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι.Το σκεπάζουμε ,και το αφήνουμε να βράσει με τα υγρά του. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Μόλις πιει τα υγρά του ρίχνουμε λάδι. Ρίχνω και τα κρεμμύδια να τσιγαριστούν.

Σβήνω με κρασί και ρίχνω και τον χυμό λεμονιού. Αλάτι-πιπέρι-τζίντζερ.

Ρίχνω τα μανιτάρια ,ανακατεύω και μετά απο λίγο τις ψιλοκομμένες πιπεριές και σκεπάζω το τηγάνι μέχρι να μαραθούν.Προσοχή να μην πιει όλα τα υγρά και κολλήσει κάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!!